Mannen i mitt liv

Vi i Barcelona juni 2011

Kanske något osammanhängande, men en uppdatering

Hör och häpna, jag var på gymmet 8:30 i morse! Vad har hänt liksom? Haha. Sprang i en kvart, gick uppförsbacke en kvart och sedan körde jag lite olika maskiner. Mycket mindre folk idag så det var skönt! Idag visas huset igen och jag har varit med Danielle sedan ca klockan 11 i morse. Vi åt lunch vid 12 och sedan skjutsade jag hem henne eftersom hon började jobba vid 14. Själv måste jag vara utflugen ur huset igen om 20 minuter så jag får väl hitta på något meningslöst att fördriva tiden med (känns som om det är det enda jag gjort på den senaste tiden!). Barnen är hos grandma eftersom jag lämnade dem där när jag gjorde provet igår och de ville sova över. Skypade nyss en snabbis med familjen Lidman i Vallentuna och de skulle gå och lägga sig. Men pappa gav mig lite roliga nyheter, nu vet jag vilka dagar vi ska spendera tillsammans så jag ska skicka en "önskelista" över vad vi ska göra. Nu har jag ju nåt att klura på under mina kommande tråk-timmar. Tack för det!

Ny favorit

Jag vill tillägna det här inlägget till min mamma och är en stort fan av fransk manikyr. Har köpt den "fransk manikyr-penna" som jag diggar, och jag vet att hon också skulle göra det! Lätt att applicera och blir snyggt. Gillas!

Just another Monday

Då var man gymmedlem och betalar cirkus 230 kr i månaden, väldigt bra pris! Jag och Danielle mjukstartade med 5 minuter "trapp-maskin", 15 minuter på löpbandet och sedan lite styrka i ben och armar. Vi var nog där den värsta tidpunkten för det var ganska mycket folk, blir nog bättre när vi går dit mellan 9-12 vilket förmodligen kommer bli standardtiden. Det bör även nämnas att vi i duschen träffade en svensk au pair som vi aldrig sett förut, trevligt! Varför inte skaffa nya vänner i duschen liksom? Efter gymmet mötte jag i alla fall upp Lenka på Starbucks, hon har varit i Lake Tahoe över helgen så vi hade lite caching up to do. Nu sitter jag här i min säng och börjar få lite hängiga ögonlock, klockan är ju faktiskt 22:15. Måste bara slutligen säga att barnen börjar gilla mig och frivilliga kramar och gos delas nu med jämna mellanrum. Sa jag att jag trivs här eller? För det gör jag verkligen! Synd att vi ska flytta bara, men hoppas vi hamnar i närheten. Hoppas, hoppas, hoppas..
Sierra idag, Colby ville inte vara med på bild.

Snart körkort

Yey, klarade körkortsteorin idag! Nu är det bara uppkörningen kvar, men vad jag har hört är den väldigt lätt den med. Nu är klockan snart 17:00 här och jag är för tillfället ensam hemma. Tog tåget med barnen till deras mormor så jag kunde åka och göra provet själv. De ska förmodligen sova över där så jag kanske är ledig i morgon, om inte mormor bestämmer sig för att komma hit med barnen. I kväll ska jag och Danielle som sagt till gymmet, 24hours heter det, och signa upp oss. Har inte rört på mig alls under den här månaden så det ska faktiskt bli skönt.

Tvättbjörn och frozen yoghurt

Först vill jag bara börja med att berätta att jag för första gången i mitt liv har sett en tvättbjörn, och jag blev förvånad över hur stor den var! Och tydligen är de inte lika söta och fina som i alla tecknade filmer, det är precis motsatsen. Inte omtyckta för fem öre. Sen vill jag fortsätta med att berätta att jag även såg en kolibri, försökte ta kort med misslyckades. Det är sjukt hur snabbt deras vingar slår! Först trodde jag att det var en stor insekt, men jag blev väldigt glad när jag snabbt insåg att det var en liten söt fågel. Nog om djur, nu ska ni få höra hur fin min kväll var. Jag åt middag med Danielle och en annan svensk tjej som heter Mathilda och som också bor här i Burlingame. Vi åt på en Thailändsk restaurang och hade det väldigt trevligt. Många olika samtalsämnen och aldrig en tyst stund, känns skönt att ha andra svenskar att prata med i närheten! Kvällen avslutades med lite frozen yoghurt som gjorde den kyliga kvällen ännu kallare, men vad gjorde det? I morgon kväll ska jag och Danielle förhoppningsvis skaffa gymkort på samma gym som Mathilda, och sen blir det åka av!
Mathilda och Danielle



För mig kommer du alltid att vara åtta år

Jahapp, då var det söndag igen då. Tiden rusar verkligen här! Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, i alla fall inte under dagen, men ikväll ska jag träffa en svensk tjej jag bara träffat en gång tidigare. Det blir middag och skitsnack antar jag, men det gillas skarpt! Har hunnit med att skypa med min lillasyster (och mamma och pappa en kort stund) och allt stod bra till med henne (och med de andra också för den delen). Vallentuna friskola, där Jenny går, har ju bytt lokaler och befinner sig nu i gymnasiets nedre plan, där jag själv strosade omkring för ett och ett halvt år sedan. Jag försökte förstå vilket klassrum Jenny numera har men hon var mindre bra på att förklara och verkade lite halvt förvirrad när jag frågade om datasalen låg kvar. Det bästa med att gå i den skolan/byggnaden är att det bara tar en kvart att gå och fem minuter att cykla hemifrån oss. Kommer ihåg att jag tyckte det var riktigt mysigt ibland, speciellt under fina höstdagar, att traska hem och få lite tid för mig själv. Detta kommer nog bli kanon Jennsan, jag vet att jag trivdes som fisken i vattnet med att ha skolan nära i alla fall.

En liten notis

Förresten så har "Lejonkungen" premiär i 3D den 16 september här. Gissa vem som kommer vara på plats? Dessutom råkar jag veta att den släpps på DVD i Sverige den 19 oktober. "Lejonkungen" är faktiskt min favoritfilm och jag har väntat länge på att få tillföra den i min Disney samling. Disney klassikerna är ren och skär lycka för mig.

En bra dag

Fyra nya toppar, en klocka och en väska rikare och lyckligare sitter jag nu här i min säng. Dagen med Danielle var toppen och vi har sprungit omkring sedan 11 när hon hämtade mig i förmiddags. Klockan är nu 18:50 och jag börjar jobbar om cirkus 40 minuter. Förhoppningsvis kommer barnen sova under hela jobbpasset och jag ska mest bara finnas till "i fall att". Helt okej känns det ändå. Huset jag bor i visas nu i helgen och därför behöver jag även vara utflugen i morgon, väldigt oklart vad jag ska göra dock. Men det blir nog bra i alla fall, på något sätt brukar ju allt oftast lösa sig.
Glömde min kamera idag så här är en random bild på mig från Tylösand.

Fågelkvitter

Det är så himla skönt på helgerna här när man är ledig och kan ta det lugnt, speciellt skönt är det när man aldrig får sova så länge man vill, 7:23 blev jag väckt av ljud från köket idag, yes.. Men i alla fall, i går såg jag på bio för femte gången den här månaden (börjar bli min nya hobby) och vi såg "Crazy stupid love". Danielle hade inte sett den och ville gärna göra det och jag hade absolut inget emot att se den igen, den är så otroligt rolig och bra! Älskar när hela biosalongen skrattar, även om jag kanske skrattade högst ibland. Idag ska vi åka och shoppa, det blir nog lika trevligt det.

Kalasbra

Nu drar jag snart iväg och hämtar upp Danielle, men först vill jag bara slänga in en bild på min söta storasyster. Hon har precis skaffat en fin lägenhet tillsammans med tre andra tjejer och hon ska njuta av sitt sista år och pluggandet i Kalmar. Ditt studentliv verkar så kul Majsan och jag är väldigt sugen på att flytta jag med när jag kommer hem.
P.S den här dagen i Stockholm var fin den.

Äntligen fredag

Det är fredag och klockan är nästan sju på morgonen. Är ganska trött men det går väl an. Föräldrarna var tvungna att åka tidigt idag så just nu sitter Colby och kollar på Nicke Nyfiken och Sierra sover. Idag har jag inga planer för barnen och mig, vi får se vad som händer! Jag trodde att dem började skolan på måndag, i och med det skulle jag få mina lediga timmar på dagen (vilket passar perfekt när jag ska skypa med Sverige 9 timmar framåt), men tji fick jag. Tydligen är dom lediga nästa vecka med så det blir mycket jobb för mig och mindre skypning. Men jag ska inte klaga, jag trivs ju här! I kväll blir ska jag och Danielle spana in ett köpcentrum vi inte varit i än och det blir nog även bio där. Mycket trevligt! Lördag kväll bjuder på jobb och söndag har jag inga planer för än. Nu blir det frukost!

Glada nyheter

Idag har jag varit hemifrån i precis exakt en månad. Så länge har jag aldrig varit borta från mina älskade, och som sagt känns det. Men i skrivande stund är jag en väldigt glad tjej. Det är nämligen så att min fina pappa ska på affärsresa till San Francisco och kommer hit redan om en månad! Jag säger bara jippi!
Jag och pappsen på Liseberg i somras

A sunny day in Burlingame

Idag har det faktiskt varit en bra dag, och det är jag glad för. Jag gillar bra dagar mycket bättre än dåliga! Jag har haft Colby och Sierra hela dagen eftersom deras skola börjar först nästa vecka och det har varit en rolig dag. Vi handlade mat, gjorde några ärenden till skolan (olika papper), åt lunch och sist men inte minst hade i en play date med Lenka och hennes femåriga Pierce. Och jag måste bara tillägga att solen skiner konstant här i Burlingame. Tror minsann att min näsa fått lite färg!

Nu får det vara slut på deppandet

Dagen är nästan avslutad och klumpen har blivit betydligt mindre. Barnen var med sin mormor hela dagen så jag var ledig (igen.. Suck. Haha börjar bli ganska långtråkigt faktiskt!) och därför hade jag nog för mycket tid att tänka på saker och ting. På något sätt kunde jag inte sluta även om jag försökte tänka glada tankar, ganska så jobbigt faktiskt. Snart ska jag i alla fall göra mig en kopp te och kolla på "Love actually". Den får mig alltid på bättre humör. Morgondagen är fullspäckad då jag har barnen mellan 7:45 till 17:45, ska nog försöka klura ut något roligt att göra så jag kan vinna över barnen helt på min sida. Med barn är det ju alltid lite svårt i början, och tro mig ibland försöker dom trycka på mina knappar.
Slänger in en bild jag tog på Golden Gate bron första veckan här.

Jobbig omställning

Idag är första dagen jag faktiskt längtar hem. Sådär så jag har en klump i magen. Men jag visste att det skulle bli så innan jag åkte, allt går upp och ner. Det är bara att bita i och försöka göra något kul av dagen.

RIP världens bästa brillor

Jag har ett par favorit solglasögon som jag i princip aldrig går utan. Jag köpte dem av en slump på Öland eftersom mina dåvarande gick sönder när vi var på en shoppingtur i Borgholm. Jag gillade dem inte riktigt, utan det var mer att jag behövde ett par nya. Men efter den dagen har de följt med mig till massa olika platser. Härliga svenska sommarkvällar och utomlandsresor. I Kenya la jag dem dumt nog bredivd mig vid poolen och plasten smälte lite. Men vad gjorde det? Repor började komma och ena glaset höll på att ramla ut, och mitt desperata letande efter ett par nya likadana började. Inte för ens igår i San Francisco hittade jag dem, och jag tveckade inte en sekund till att köpa dem. Det var väl en himla tur det, för när jag skulle ta upp mina gamla glasögon ur fodralet hade dem knäckts på mitten. Dom kände att slutet var här.





Jag och mina favoriter i Kenya

Powell street är lång, jag lovar

Idag har jag haft en av de bästa dagarna på länge. Det blev ingen "hop on, hop off" buss, men det blev San Francisco med ungefär sju andra aupairer. Vi träffades alla på Union Square och gick sedan vidare mot China Town och slutligen Fishermans wharf och Pier 39, samt alla stinkande sjölejon. Att gå i San Francisco har jag upptäckt är ganska så jobbigt faktiskt, mycket upp och ner. Men det var helt klart värt det! På vägen tillbaka gick vi förbi den berömda gatan Lombard, en vacker zick-zack gata mitt i stan är ju inte varje dag man få se. Efter det begav vi oss återigen mot själva kärnan av staden och till vår fruktan råkade vi visst hamna några block fel.. Obehagligt var ordet, men jag och alla andra överlevde och från och med nu håller jag mig till dom stora gatorna. Dagen avslutades med att jag och Danielle köpte hämtmat och åkte hem till henne. Lyckad söndag är det minsta man kan säga om dagens bravader!

Solig dag

Idag var en bra dag. Jag och Danielle hängde på en filt i en park några timmar och hade det väldigt skönt! Nu väntar middag och sedan One Tree hill.

Snabbinfo om allt

Okej, för er som inte visste det så har min värdfamilj varit borta på ett familjeläger hela veckan och jag har alltså varit ensam hemma. Ensam och ensam, några målarkillar har varit här dagligen och jag har för det mesta bara strosat omkring i hopp om att hitta något att göra. Varför målarkillarna varit här beror på att huset vi bor i ska säljas, japp, jag ska för första gången i mitt liv flytta. När jag först kom hit tycke jag att det skulle bli kul att flytta, men det var innan jag upptäckte hur fint Burlingame är och innan jag fick två fina vänner i form av Danielle och Lenka. Min värdfamilj och jag kommer förmodligen flytta till Marin som ligger på andra sidan Golden Gate bron men jag har absolut ingen aning om när. Kan bli om 30 dagar eller några månader. Jag hoppas på några månader.. Men annars är det inte så mycket som händer. Bion "Help" igår var faktiskt bra och förutom att en sovande man snarkade så högt att hela bion vände sig om och började skratta så hade jag det trevligt. I morgon ska vi på en "hop on hop off" buss och få en riktigt sightseeing tur i San Francisco. Kul, kul!

is + kaffe

Här under mina snart fyra veckor i USA har jag märkt att jag verkligen gillar is-kaffelatte. Det är verkligen supernajs! Så just nu håller jag på att göra min egen, hemmagjorda, iskaffe för första gången. Nyttigare och billigare, två plus av två helt enkelt. Hoppas det ska smaka!

Soligt i SF

Idag blev det city med mig själv och med mig hem fick jag ett par jeans (29 dollar) och ett par vita Converse (43 dollar). Jag älskar verkligen att allt som kostar skjortan i Sverige är mycket billigare här. Att man får ett par schyssta jeans för inte ens 200 svenska kronor känns riktigt gött! Åt en macka på Union Square i solen och mådde allmänt bra, här ska man tydligen vara tacksam om solen visar sig inne i city. Och tacksam var jag! Sen måste jag bara tillägga att jag älskar Tomas Ledin, han förgyller mina ensamma stunder. Som nu till exempel.

"Jag vaknade först av alla, tog min morgonpromenad. Klädd i slitna shorts och orakad gick jag där på min strand. Jag vandrade jäms med vattnet, njöt av varje andetag. Det var den bästa stunden på dygnet hela sommaren låg stilla. Jag såg ut över havet, kisade med ögonen och sa: det verkar bli en fin dag idag"


Lycka i Sverige

Gud vad glad jag blev när jag gick in på aftonbladets hemsida och fick se att kronprinsessan var gravid! Det var på tiden, och jag glädjs med både Daniel och Victoria samt det svenska folket. Det här kommer bli något alldeles extra!

Don´t "honey" me please

En sak som jag verkligen har lagt märke till i detta land är hur man uttrycker sig. Jag menar att bli kallad "honey" av målarkillen eller "sweetie" av tanten i affären känns faktiskt mycket märkligt. Sen när är jag deras älskling liksom? Hur trevliga dem än må vara så gillar jag inte när en främling använder sig av sådana ord, jag blir obekväm på något vis. Jag menar, sist jag kolla är jag ju Pierres älskling.. Målarkillen och tanten i affären verkar ju inte ha koll på läget direkt. Om en svensk målarkille hade kallat mig för sötnos hade jag sprungit där ifrån. Men den här amerikanska målarkillen ville nog bara vara snäll. Eller..?

Ett gott skratt förlänger livet


Klockan är 23:17 och jag skulle vilja ha en kram från dessa


Klarblå himmel

Idag åkte jag och Lenka på en upptäcksfärd och vi hittade bland annat mycket fina hus alldeles vid vattnet. Skulle ju inte vara helt fel att bo där! Vi åt en kanonlunch för 9 dollar (ca 60 kr) samt inhandlade diverse saker. Jag köpte en tekopp, eftersom min familj inte har någon bra, och en dagbok som jag ska börja skriva. Jag vet att jag har en blogg, men en dagbok känns mer personlig och jag vet att jag kommer vilja läsa den om 30 år!

Living on the edge

God middag med två andra aupairer, mycket mätt och nöjd just nu! Känns ganska awesome att jag får betalt en gång i veckan och att dom pengarna i princip ska gå till skojiga saker. Kanske ska spara lite så jag och pojkvännen kan ha det kul i Miami, men det ska nog inte bli några problem. Dessutom är jag väldigt suger på att åka till LA fre-sön någon helg, och jag antar att det finns någon annan tjej som känner samma sak! Jag gillar livet jag lever här, nya ansikten hela tiden och alla vill få ut det bästa av den här upplevelsen. Det här är verkligen min tid att leva livet och jag ska ta för mig och hitta på så många roliga saker jag kan! Jag menar, hur många gånger till i livet kommer jag leva i Kalifornien och inte behöva betala för mat eller bostad? Inte allt för många skulle jag tro.. Eller snarare inga. Man är bara ung en gång, och jag ska med glädje berätta om mitt äventyr i USA för mina barnbarn en dag.

Frulle

Tomas Ledin och frukost passar mig rätt bra just nu. Ibland är livet skönt!

Skratt och kärlek

Bion igår var amazing! Vet inte om den visas i Sverige än, men se den! Skrattade många gånger kan jag säga. Och dessutom dog jag lite när Ryan Gosling tog av sig tröjan.. Nu sitter jag här med en hemmagjord smoothie (sojamjölk m. vaniljsmak, blåbär, banan och jordgubbar) och ska snart åka till gymmet med två andra au pairer. Tydligen ska det vara ett jättefräsch ställe så jag ser fram emot att bränna lite kalorier. Talk to you later!

Cinema

Snart är det dax för bio, "Crazy, stupid love" står på menyn. Den verkar faktiskt bra och att Ryan Gosling har en av huvudrollerna gör inte det hela värre. För er som inte vet det är "The Notebook" en av mina favoritfilmer och Gosling spelar Noah i den filmen. Love him! Tidigare ikväll firade vi även Sierra med släkt och vänner. Tårtan var god och min mage står nu i fyra hörn. Men popcorn är som sagt ett måste när man är på bio så jag sparade lite plats i min mage. Man får ju inte vara dum!

Jag har världens finaste och bästa mamma


Fredagsplaner

Nyss hemkommen från "coffe night", och det var trevligt det. Det hela slutade med att jag och tre andra tjejer ska gå på bio imorrn, och jag som älskar att gå på bio! Jag går på bio mer än den genomsnittliga svensken skulle jag vilja säga. Jag gillar verkligen biomyset; popcorn, stolarna och den stora duken. Och nu med den nya tekniken så måste jag ibland räkna med 3D-glasögon. Najs är det i alla fall, helt klart en av mina favoritsysselsättningar!

Varma vindar

Om drygt två och en halv månad kommer jag återse min andra halva, jag och Pierre ska nämligen mötas upp i självaste Miami. Novembermörkret kommer bytas ut mot värme, solsken och kärlek och jag är överlycklig! Så onsdagen den 2 november till och med söndagen den 6 kommer vi glassa runt på Miami Beach, och efter det ska vi gemensamt åka till San Francisco så Pierre får se hur jag har det. Det känns verkligen toppen att ha ett datum att se fram emot. Längtar!

Nya vänner och trevliga samtal

Igår kväll träffades många aupairer här från Burlingame på Starbucks på Burlingame Avenue, och jag måste säga att det är mycket trevligt att träffa andra personer i samma situation. Träffade dessutom en svensk tjej, tummen upp! Imorgon fortsätter trevligheterna då organisationen jag åker med har fixat en "Coffe night under the stars" och jag antar att jag kommer få se massa nya ansikten. I Sverige har jag inte varit världens mest utåtriktade person, men här måste man prata och ta för sig. Man måste våga föra att vinna, som min pappa skulle ha sagt.
Sierra kom hem med den här prinsesskronan från skolan, gissa om hon var lycklig?

Idag fyller en viss tjej tre år


Premiär

Jag vet att jag inte har laddat upp så mycket bilder som ni kanske hoppats på. Men nu mina vänner, nu blir det andra bullar! Med tillåtelse att dela mina bilder med er alla kommer här min första bild på Colby och Sierra. Tadaa!
Väldigt söta i sverige outfiterna jag hade med mig.

Du

Jag gör allt för dig.

Det tar tid

Livet här rullar på, jag är nu inne på min andra vecka! Rutinerna kommer sakta men säkert krypande och jag hoppas att jag inom en snar framtid känner att jag kan precis allt. Jag känner inte familjen till 100 procent än, och det märks ibland på barnen, "mamma brukar göra så" eller "Vår förra au pair lät oss göra det". Men som sagt, barn är ju alltid barn och jag skulle inte heller alltid uppskatta att ha en främling som bestämmer över mig. Skämt och sido, Colby och Sierra är väldigt lätta att ha och göra med och ingen kunde vara gladare för det än jag.

Söndag

San Francisco var najs, dit åker jag snart igen!

Såhär kan det se ut när man tar en promenad


I kväll tar en livslång kärleksaffär slut

Jag är inte lika fanatisk som alla mina andra vänner över Harry P, men ikväll ska jag gå på bio och se den sista filmen, och det känns lite vemodigt måste jag säga. Harry Potter är ett fenomen som jag och min generation växt upp med, han har funnits i mer än halva mitt liv! Och ikväll tar det slut. Jag har ju hört rykten, men vågar inte tro på dem.. Ska nog ta den vattenfasta mascaran i alla fall. Hejdå Henrik Potter, som min fader hade sagt, det har varit kul att lära känna dig!

Omställning

Idag skypade jag med min älskade familj! Fick till och med vara med på middagen. Tydligen så har den svenska sommaren visat sig från sin bästa sida den här veckan, medans jag har det ganska kallt här i Kalifornien. Det kommer verkligen kännas konstigt att min vardag inte längre är deras vardag.. Nästan lite sorgligt.. Men jag har ju bara varit här i en vecka så det är inte dags att börja deppa än. På söndag blir det SF city med min nyfunna vän Lenka från Slovakien, jippi!

Golden Gate Bridge


42 dollar fattigare

Eftersom jag i all hast var tvungen att ta ut både ett par sneakers och ett par sandaler ur min väska när jag skulle åka (den var för tung) har jag bara två par här. Men idag införskaffade jag mig ett par blå Converse. Mina första Converse dessutom. Ganska nöjd faktiskt.


Onsdag

Jag vet att ni alla vill se mera bilder, och det ska ni få också! Måste bara fråga mamman om det är okej i fall jag lägger upp bilder på hemmet och barnen. Vill ju inte ofreda någon! Såhär ser i alla fall gatorna ut, typ. Ska lägga upp mer bilder på alla fantastiska hus häromkring, men måste bara komma ihåg att ta med kameran. Husen är verkligen vackra. Hur som haver, idag ska vi i alla fall ha picnic vid Golden Gate bron så jag hoppas på klart väder så jag definitivt kan lägga upp fina bilder här senare!

Mina dagar i USA

För er som undrar så kommer mina dagar förmodligen se ut ungefär så här. Detta var i alla fall dagens schema:

7:40 - går upp och äter frukost, fixar i ordning mig.
8:00-8:15 - barnen kommer upp och jag fixar frukost åt dem
8:30 - gör lunchlådorna, städar köket, klär barnen
9:15 - kör barnen till skolan
9:30-13:15 - Ledig, idag tog jag en långpromenad samt tvättade kidsens kläder
13:30 - hämta från skolan
13:45-15:00 - "quiet time" (barnen tar det lugnt) + mellanmål
15:00-16:30/17 - Aktivitet (idag var vi i en lekpark och hade väldigt skoj!)
17:00-18:30 - fixa middag, äta, diska och städa undan
18:30-19:15 - bada barnen, ta på pjamas, borsta tänderna
Kvällarna lediga!

Idag fyller världens finaste kille år

P.s jag tänker på dig varje dag.

Första jobbdagen

Idag är min första jobbdag och just nu är barnen i skolan, vilket betyder att jag är ledig några timmar. Ska nog ta en promenad genom kvarteret och försöka lära mig hitta. Alla hus här i Burlingame är verkligen jättefina och man får en harmonisk känsla när man rör sig mellan gatorna. Igår var vi på en så kallad Farmers Market där alla odlare från närområdet säljer sina frukt och grönsaker och vi köpte en hel del. Familjen jag bor hos är inga godistyper över huvudtaget, utan här är det frukt och nötter för hela slanten! Tur för mig kanske, USA har ju en förmåga att lägga sig på kroppen i form av fett har jag ju hört..

RSS 2.0