Snabb uppdatering

Barcelona var fint och nu är jag hemma igen. Har bara 24 dagar kvar i Sverige och endast 6 arbetspass kvar! Har fått mitt visum och ska skicka in ansökan om internationellt körkort innan veckans slut. Alla pusselbitar börjar äntligen falla på plats! Att få åka som au pair till USA är ingen simpel process, jag har hållit på sedan januari, men nu ser jag äntligen slutet och mitt avresedatum närmar sig. Har lite småpyssel kvar, men det är snart gjort.


Feel the rain on you skin

Det gick bra hos ambassaden. I och för sig kanske inte 3,5 timmars väntetid för tre frågor känns jättekul, men skönt att ha fått det gjort. På måndag är det bara fyra veckor kvar tills jag åker! Kul, läskigt, sorligt, spännande och sprudlande, allt på en gång. Men innan dess ska jag som sagt göra massa skoj. I morgon åker jag och Pierre till Barcelona så jag håller på att packa. Det ska bli så skönt!

Någon annans händer

På tisdag avgörs mitt öde. Öde och öde, jag ska till den amerikanska ambassaden och intervjuas angående ett visum. Allt lutar ju åt att jag ska får det, men jag är ändå nervös. Tänk om det sitter en gammal skit-tant där som har en dålig dag och tar ut sin ilska över mig. Haha. Äsch, jag håller huvudet högt! Annars då? Jo, jag jobbar på dagis igen och tro det eller ej men mina små krabater (cirkus 1,5 år) kände igen mig. Har ju inte varit där sedan mars men en kunde till och med mitt namn! It makes me very happy. Summa av kardemumma, ica, dagis, fotboll, spara pengar och ha kul tills jag lämnar Sverige!

Nu drar jag på party



Dagar som denna

Idag ska jag och min storasyster in till stan för att mysa runt. Söder och Gamla stan står på schemat och jag hoppas innerligt på en god lunch på en uteservering i det fina värdet! Jag tror faktiskt att så blir fallet.

Afrika-abstinens


Nya tag

Nike Plus är något jag numera har införskaffat. Nya joggingskor med inbyggt chip som ger information till en klocka jag har runt handleden, samt att jag kan kolla kurvor och diagram på min data är vad det är, om man ska förklara det kortfattat. Lite fattigare, men ack så nöjd jag är! Nu känner jag mig motiverad att gå ut och gå eller springa en runda. I kväll ska jag och Pierre ut på en gemensam promenix, han har nämligen också köpt Nike Plus. Jippi!

Det finaste jag har.


Glada dagar

Idag är det första juni, vilket betyder att idag är dagen då sommaren börjar! Vallentuna gymnasium tog studenten idag och jag kan verkligen inte fatta att det var ett helt år sedan jag själv bubblade av lycka när jag sprang ut ur skolans portar. Studenten var verkligen en av de bästa dagarna i mitt liv, utan tvekan. Jag måste bara säga att just nu är jag i ett sånt jäkla bra ställe i mitt liv, mina dagar på Ica är räknade, sommaren tar sin början, snart åker jag till Barcelona och sedan Halmstad innan mitt äventyr i San Francisco börjar. Jag älskar sommaren och mitt liv!

RSS 2.0