Kick off 2012

Allt är toppen och jag och Pierre trivs väldigt bra hittills i vår nya lägenhet. Idag är min första nollningsdag och vi har gjort massaaaaa skojiga saker. Just nu är jag hemma hos en nyfunnen vän som heter Matilda. Lånade hennes data lite eftersom jag och P inte har internet än.. Jag har det i alla fall sjukt kul och kommer ha det hela veckan! Så här ser jag ut, Construction heter min nollningsgrupp. Awesome!!
 

We were young and wild and free.

 
 
 
 
 
 
 

Reunion

Igår kväll mötte jag upp Tina (som var au pair samtidigt som mig) för middag på Vapiano i stan. Det var riktigt kul att se henne igen! Maten var supergod och det kändes väldigt fint att sitta och prata om sånt som bara vi förstår. Mina vänner här i Sverige är ju världens bästa, men de kan aldrig förstå eller ha samma gemenskap som jag nu har med mina nya vänner. Tina lärde jag känna i den vevan när jag flyttade från Burlingame till Marin, och nu i efterhand är jag så himla glad att jag flyttade! I oktober kommer två av mina andra Marinbrudar upp till Stockholm, nämligen Isabelle (Helsingborg) och Elin (Kalmar) och jag ska verkligen försöka att vara hemma då. Det känns väldigt märkligt att träffa sina "USAvänner" i Sverige, men jag gillar det skarpt!
 
 
Isabelle, Tina och Elin på vår favvo klubb Vessel i San Francisco.

Heaven on earth


Flyttlass

Dagarna rullar på, snart har jag varit hemma i fyra hela veckor! Och på fredag flyttar jag och Pierre till vår nya lägenhet. Det är en möblerad tvåa på 57 kvm som ligger med fem-sju minuters gångavstånd till centrum. Hur bra som helst! Idag ska jag och min nya sambo åka till Ikea för att inhandla diverse saker till vårt hem. Vårt hem. Jag kan inte sluta le när jag tänker på det. Igår köpte jag och mamma flyttlådor så de kommande dagarna kommer handla mycket om att packa. Härligt!

Växjö

Jag har inte vågat skriva det riktiga skälet till min och Pierres minitripp, men nu kan jag faktiskt ta och berätta det.. Idag skrev vi på ett andrahands kontrakt på en lägenhet (tvåa) i självaste Växjö! Den är superfin och superstor och vi flyttar in nästa helg. De senaste dagarna har tankarna snurrat rejält och jag har inte vågat tro att detta skulle bli verklighet. Men nu sitter vi alltså här, med kontraktet påskrivet och klart, och jag har fjärilar i hela magen. Jag och min kärlek ska alltså för första gången flytta ihop och bli sambos, och jag kan inte beskriva hur underbart härligt det ska bli. Växjö, here we come!
 

Öland

 
 
 
 

Spontanresa

Idag bokade jag och Pierre en tripp till Öland och sedan Växjö! Vi åker imorrn till Öland och stannar tills på fredag, och då åker vi till Växjö ett dygn för att kolla in stan och campus. Supermysigt ska det bli! Tänk att vårt nya liv börjar inom några veckor. Som jag har längtat.

It´s even harder to picture that you´re not here next to me


Bildbomb från Sverige

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday Sierra!

Idag fyller världens finaste lilla tjej fyra år. Bilden är från hennes treårsdag förra sommaren, men jag tycker den är så fin så den får vara med idag också. Under mitt år som Sierras au pair växte hon otroligt mycket. Både på längden, språket och i sinnet och det är så himla fantastiskt att få se en sådan utveckling. Den här bilden är tagen min andra vecka i Burlingame och jag kan se stor skillnad på hennes söta ansikte. Tänk att det har gått ett år.. Gud vad jag saknar dig min lilla prinsessa! 
 

Danielle

Idag flyger hon hem till Sverige. Hon den dära Danielle som jag lärt känna under min tid i SF. Eller Danni som hon tydligen kallas hemma i Lysekil. Men för mig är hon Danielle, och kommer alltid vara. I höst kommer vi börja plugga en timme från varandra och jag känner på mig att jag kommer få se mycket av henne i mitt liv! Jag är så glad att jag träffade dig, och kom ihåg att du är världens härligaste och finaste tjej!
 
 
 

Those were the best days of my life

När jag tänker tillbaka på mitt liv i California kan jag inte sätta ord på vad jag känner. Det var så jäkla otroligt och underbart och jag saknar alla mina fina vänner varje dag. Alla minnen och alla skratt ligger fortfarande nära till hands, och jag kommer alltid bli helt varm i hjärtat när jag tänker på er och allt jag har varit med om. Jag känner ren och skär lycka när jag bläddrar bland alla bilder och tänker tillbaka på alla äventyr. För visst har det varit många, äventyr alltså, och ingen är lyckligare än jag att just ni delade dem med mig.

Jag tänker på er ofta..

 
 

Biomåndag

 
Igår umgicks jag med den här fina bruttan samt min pojkvän. Vi var på bio och såg den svenska filmen "Cockpit". Jag och Matilda tyckte den var otroligt rolig och satt och skrattade igenom hela, medans Pierre tyckte den var sådär (?). Innan filmen åt vi en mysig sushimiddag och efter shoppade jag och Matilda lite grejor på BikBok. Jag har numera en superfin skinnjacka (inte äkta dåra..) som jag kommer använda flitigt i höst. Supernajs! Senare idag ska jag skypa med en annan fin vän, nämligen Danielle som fortfarande befinner sig i Burlingame. Imorgon börjar hennes resa hem mot Sverige och jag längtar så himla mycket tills jag får krama henne igen! 

Fest

Fredag idag och ikväll blir det party på något vis. Vet inte riktigt vart jag kommer hamna men det gör mig ingenting! Min första utgång i Sverige, detta kommer nog bli kalasbra.
 
 
 
 

Tjejmiddag, födelsedag och Gröna Lund

Helgen och de senaste dagarna har varit kanon. Igår samlades vi tjejer hemma hos Sofia i hennes nya lägenhet för middag och mys. På festen hann vi inte prata så mycket som vi velat och nu kunde vi äntligen få prata ut. Gud vad jag har saknat er! Riktigt, riktigt trevligt var det. Idag, den andra augusti, är det Pierres födelsedag och den spenderades på Gröna Lund tillsammans med hans bror Jimmy och syster Cecilia, plus brorsans flickvän Erika. Vi köpte det så kallade "5-kamps häftet" som innehöll kuponger för fem grenar, två åk samt mat värt 60 kronor. Ett riktigt kap för 199 skulle jag vilja säga! Det blev många skratt och det var i allmänhet en sådär riktigt härlig dag som bara vissa sommardagar kan vara. Jag var bäst på vattenpistolen, dock slutade jag ändå trea (ett halvt poäng från silvret..), men jag var inte bitter! Strålande solsken och bra sällskap är inte helt fel det. Dagen avslutades med tårta och skönsång. Det satt fint det! I helgen blir det ännu mera skönsång eftersom min mormor fyller hela 84 år, och efter det ska jag och min mamma åka uppåt i landet för att spendera några dagar på min fasters landställe (självklart tillsammans med min faster, och hennes fina hundar). Jag känner redan att dessa veckor framöver kommer springa förbi, men jag gillar´t!

En underbar sommarkväll

 
 
 
 
 
 

RSS 2.0