Swimming pool

Idag är jag inte off förrän klockan 22, så vad passar inte bättre än att hänga vid datan? Idag efter att jag hämtade barnen från deras summer camps så packade vi en väska och gick till poolen där vi är medlemmar. Det är altid lika skönt att gå dit, speciellt om det är sjukt varmt, och speciellt när man känner för att bränna några timmar! Colby är väldigt duktig nuförtiden och rör sig riktigt bra i vattnet, mest med huvudet under dock.. Medan Sierra mest står och hoppar på stället med ena handen säkert fäst vid poolkanten. Det kommer nog så småning om! I helgen blir det i alla fall Burlingame, det är Mathildas näst sista helg och jag vet att den kommer bli kanon.

Tillägnat Maria

Kände för att skänka lite glädje till min storasyster där hemma i regniga Sverige. Jag vet att du drar rejält på smilbanden när du ser dessa bilder. Jag vet inte varför mina tankar landar på dig, men jag tänker lite extra på dig just ikväll. Kanske för att jag börjar sakna dig mer och mer, kanske för att du alltid är så knäpp och får mig att skratta, kanske för att du är världens snällaste, eller kanske bara för att du alltid har lärt mig allt du kan. Förmodligen är det för att jag älskar dig över allt annat, och kan knappt bärga mig tills vi ses om fyra veckor. Jo, nu när jag tänker efter är det definitivt därför.
"Anna! Här kommer alfabetet!! A, B, C.."

Näsduk någon?

Helgens bravader verkar nu har satt sina spår.. Jag nyser, snorar och hostar i ett, huvudet dunkar och ögonen rinner. Jag har inte tid att vara sjuk! Hoppas det blir kortvarigt, jag vägrar att ligga hemma på min fjärde sista helg! Buhu.. Idag ska jag i alla fall skypa med både Pierre och de andra där hemma. Det känns riktigt bra faktiskt! Sedan blir det jobb mellan 13-19. Hoppas jag kan stå ut..

Älskade, älskade vänner


Fyra veckor och en dag

Precis som rubriken lyder så har jag inte så lång tid kvar här i mitt kära SF. I morgon är det exakt fyra veckor tills jag sätter mig på flyget mot Sverige. Mindre än en månad alltså. Det känns riktigt bra. Jag saknar min fina kille något oerhört, och jag kan knappt vänta tills jag får rulla ut väskorna i vänthallen på terminal fem. Några andra jag också saknar är ju mina fina systrar och mina föräldrar. Och min mormor. Och min faster Anette. Och mina tjejer, fotbollslaget samt alla andra härliga människor jag ska få spendera en sommarmånad med! Snart så..
Hittade världens finaste bild på min lillasysters blogg. Pappa, du har fyra fina jäntor du!

Midsommar och Pride festival

Jag bytte outfit precis efter mitt förra inlägg.. Ville ha min nya midsommarklänning i alla fall! Fin va? Helgen har varit kanonbra. Midsommarfirande, utgång och Pride, det kan ju bara bli annat än bra. Jag har i alla fall skrattat tills magen knytit sig och jag har dansat så att träningsvärken kommit tillbaka. Pride festivalen var verkligen helt galen och jag är väldigt glad att jag hann se det innan jag åker hem. Idag är det faktiskt exakt en månad tills jag flyger från SF. Pratade precis med Cecilia (Pierres storasyster) om det, och jag insåg att jag kommer sakna det här livet riktigt, riktigt mycket. Jag börjar bli lite nervös inför min hemresa, allt vad den nu innebär, och jag känner att mina känslor fullkomligt kommer bubbla över.. I natt drömde jag att Kissie skulle bli mina fina kids nya au pair. Fyfan! Haha.. En månad kvar. Det blir nog bra det här!


Sommarlördag

Idag ska några svenska tjejer och jag fira midsommar. Lite i alla fall. Ikväll blir det utgång i SF. Jag är såååå taggad!

Glad midsommar!

Glad midsommar Sverige! Jag ser på fb att vädret är på topp, och just nu är jag faktiskt ganska avundsjuk.. Jag hoppas ni får en underbar kväll! Förra midsommar befann jag och Pierre oss i Barcelona. Det skulle bli vår sista mysiga semester innan min stora flytt, men den slutade i magsjuka och doktorsbesök. Det var verkligen så himla romantiskt (not..)! Allt kan ju inte alltid bli som man tänkt sig, eller hur? Nu står jag i alla fall här, ett år senare, och jag är minst lika kär i killen på bilderna. Nästa midsommar tycker jag vi firar på ett väldigt svenskt och traditionellt sätt!


Ibland känner jag bara hur mycket jag kommer sakna dem

Idag har jag haft en superbra dag tillsammans med Colby och Sierra. Colby lekte mästerfotograf med min kamera, och tog dessa två fina bilder! Dagens citat:

Jag (börjar bli irriterad): "Get in the car, or we´ll go without you.."
Sierra: "No you won´t, cause I´m your sweetheart!"

Så sant som det var sagt!

Packa?

Idag har jag skypat med min fina familj i över en timma. Jag älskar att bara sitta med och prata när de äter middag, jag får en speciell känsla som inte går att beskriva. Tänk att jag själv kommer sitta där om typ en månad! Både idag och igår grillade de, och jag blir så himla avis! Jag har inte ätit grillat kött på år och dar, och det kommer bli så himla underbart att få sitta ute på vår altan med alla mina fina och äta en riktigt sommarmiddag i solskenet. Har jag sagt att jag längtar? Under de senaste dagarna har jag faktiskt funderat på om jag ska börja packa. Det kanske låter på tok för tidigt, men jag vill inte står där kvällen innan och inse att jag inte kommer få plats med allt! Jag känner att jag vill ha koll på läget, så att om jag börjar packa ner höst/vinter grejerna nu kan jag nog på ett ungefär se hur mycket av allt annat som får plats. Galet. Har också börjat fundera på vad jag ska ge mina fina värdbarn i hejdåpresent. Ska nog knåpa ihop ett fotoalbum med text, jag har ju så mycket fina bilder! De har vuxit så himla mycket under det här året!
Vi tre i september.

Min första bild på barnen, juli.

Colbys femårskalas!

Jag älskar den här bilden på min lilla tjej.

Typ såhär..

.. Skönt har min pojkvän det just nu! Bilden är dock från vår första egna semester tillsammans, Mallorca 2010. Den veckan var så himla mysig! Vi får se om vi hinner hitta på något i sommar. En sak som är säker är i alla fall att jag saknar honom så jag spricker. Nu är det inte långt kvar.

Redan onsdag

Tiden här går verkligen sjukt fort. Snart är det bara en månad kvar tills jag kommer hem! Jag har redan nu börjat fundera på hur jag ska packa och vilka kläder jag ska rensa ut. Känns bra! Igår var jag ledig och jag och Sarah begav oss till Vacaville outlet för lite sista shopping. Man har ju en lista på det man måste köpa innan man kommer hem, och vad passar då inte bättre än ett outlet? För min del blev det lite smågrejer, bland annat två parfymer för 9.99 (Elisabeth Arden) samt 15.99 (Calvin Klein) dollar var. Helt stört vilka bra priser! Sarah däremot gick loss HELT. Hon köpte galet mycket, när vi kom ut från Marshalls hade vi (hon!) fyllt upp en hel kundvagn med massa grejor. Bra för henne! Gårdagen var stekhet där vi befann oss, och då menar jag närmare 35 grader! Hörde att det regnar i Sverige.. Trist. Idag fick jag även ett sms från en snygg kille som befinner sig i Malaga. Tänk att det snart är vi igen.

Min lilla prinsessa


Cali-livet levererar

Tänk att alla helger lyckas bli helt sjukt bra. Alltid. Är inte det awesome? Nu har jag dock bara fyra helger kvar i SF, så jag får se till att planera dem väl. Nu i helgen var jag och Danielle inne i city på den så kallade "Nort Beach Festival" som ägde rum. Musik, mat, dryck, smycken, hattar, kläder och bra stämning bjöd den på, och det var riktigt skoj att gå omkring där och titta på allt. Vi köpte oss två asgoda kycklingspett och avnjöt dem i solskenet. När vi kände oss klara gick vi ner mot Chinatown. Vi brukar fullkomligt hata Chinatown, men enligt min turistbok ska man gå på Grant st, vilket vi aldrig har gjort. Chinatownet på denna gata var fantastiskt! Både jag och Danielle blev väldigt förvånade över att vi har missat denna del, och nu åker vi gärna tillbaka. Bra att upptäcka det såhär sent.. På kvällen mötte vi i alla fall upp Mathilda och åt middag tillsammans. Den lilla damen har bara tre veckor kvar så vi måste passa på att umgås! Båda brudarna sov sedan hemma hos mig och på söndagen åkte vi, plus Elin, till Stinson Beach där vi låg och solade hela dagen. Så himla skönt! På kvällen blev det bio, en ny musikal som heter "Rock of ages", där Tom Cruise spelar en långhårig rockare. Riktigt bra film! Den här veckan går mina barn på camps mellan 9-13 varje dag, vilket betyder att jag får lite egentid. Det uppskattas alltid! Idag skypade jag till exempel med hela min familj där hemma. Dem är precis lika fina som alltid.

lovely Friday

.. Och så var det äntligen fredag igen! Superskönt skulle jag vilja säga. Att jag dessutom slutade jobba klockan ett gjorde inte saken värre. Idag ska jag och Elin bege oss till SF city för lite shopping samt middag. Trevligt, trevligt! I morgon blir det staden igen, men då med Danielles sällskap (hon kanske joinar ikväll för middag också), och sen ska mina två Burlingamebrudar sova hos mig. På söndag ska vi nog hitta på något skoj! Helgerna här är verkligen bäst!

Målarstudio

Igår satt jag och barnen ute och målade i det fina vädret. Riktigt mysigt faktiskt! De har fått färger av sin farmor så det var på tiden att vi provade dem. Barns målningar är alltid lika charmiga. Mina sötnosar. Idag är det exakt 6 veckor tills jag landar på Arlanda. Jag vet att tiden kommer springa förbi och jag måste krama mina kids varje dag så att jag alltid ska minnas hur det här livet var. För livet här är oftast jäkligt bra, även om det alltid finns småsaker man irriterar sig på. Att jag går runt i shorts eller klänning varje dag gör ju inte det hela sämre. Hoppas värmen har kommit till Sverige när jag kommer hem!

Hejdå för en liten stund

Bilden är från i söndags när jag sa hejdå till mina Sverigebrudar. Kunde tyvärr inte skriva något om deras hemgång innan, eftersom de även skulle överraska sina familjer där hemma. Jag har hört att det blev väldigt lyckat, kul! Det var verkligen hur fint som helst att ha dem här, och snart ses vi ju faktiskt igen. Om 6 veckor för att vara exakt! Annars så händer inte så mycket. De få jobbtimmarna jag hade förra veckan vägs just nu upp och jag har jobbat två lååååånga dagar nu måndag och tisdag. Resten av veckan ser helt okej ut ändå, och i helgen är jag helt ledig. Superskönt! Vädret ligger just nu på strålande sol och över 30 grader här i Marin County, sommaren är verkligen här på riktigt. Såg förresten att Sveriges herrar sög i öppningsmatchen.. Kom igen nu grabbar!

Andra helgen i juni

På fredagskvällen slog vi klackarna i taket på en närliggande klubb. Det var riktigt skoj att vara ute med mina fina tjejer hemifrån igen! Längtar redan tills jag kommer hem och vi alla ska återförenas (och då menar jag alla andra brudar där hemma i Sverige), det kommer ju bli kalasbra. På lördagskvällen kom Danielle in till staden och vi alla fyra åt på en Thairestaurang tillsammans. Riktigt skoj att introducera mina gamla vänner för min nya. Trevligt som tusan var det. I morgon är det måndag och en ny jobbvecka väntar! Hoppas den inte blir alltför jobbig.


Party i San Fran

Nu ska jag snart in till city för middag och utgång med Emma och Jessica. Det kommer bli kanon! De senaste dagarna har verkligen flytit ihop och ett lyckomoln har hela tiden cirkulerat runt mig. Tänk att två av mina bästa vänner är här i SF! Jag har verkligen haft ett leende på läpparna hela veckan. Ikväll blir nog inget undantag! Jag vet att jag kommer skratta tills magen kroknar.

Lycka i bilder. Världens finaste tjejer!


Bästa någonsin

Till att börja med, Clear Lake var så jäkla awsome! Jag har träningsverk i hela kroppen efter två dagars konstant dansande. Vi sov kanske 6 timmar på hela helgen, så nu är jag rätt sliten, men det var lugnt värt det. Jag har inte haft så kul och skrattat så mycket på länge! Vi var verkligen festens centrum och jag vill tacka alla mina svenska brudar för en minst sagt händelserik helg. Bra tryck!
Sen kan jag fortsätta berätta att jag idag fick världens största chock, och då menar jag världens största. Jag och Colby är ensamma hemma och runt 09:45 ringer det på dörren. Jag går och öppnar i tron om att det är en brevbärare/bud men icke.. När jag öppnar dörren tappade jag rent ut sagt hakan. Där står mina två fina vänner Jessica och Emma som har varit i Australien sedan nyår. Jag blev så himla överraskad att jag inte visste vart jag skulle ta vägen! Jag bara stod där och stirrade på dem, sedan tårades ögonen helt ofrivilligt och jag slängde mig i deras famnar. Den känslan var helt sjuk och jag skulle velat haft ett kort på det tillfället. Jag kan verkligen inte beskriva hur förvånad, chockad, glad och uppspelt jag blev! Jag hade inte förväntat mig dessa brudar på trappstegen till mitt hus. De ville ge mig en big surprise, och gissa om de gjorde det? Här vaknar jag upp en måndag, trött som ett as efter en hård helg, och tror jag har en hel veckas jobb framför mig. Tröttheten satt i hela min kropp och mina ögon var hur tunga som helst. Sedan ändras allt på två sekunder. Ibland är livet så himla underbart! Nu fick jag vara ledig imorgon och jag och mina två töser ska på vinprovning i Wine Country (Sonoma). Jag är så sjukt glad just nu och efter en natts sömn kommer jag vara back on track igen. Jessica och Emma, jag kan knappt fatta hur fina och bra ni är! Idag är helt klart en oerhört bra dag.

Uppdatering

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering, tyvärr har mitt internet börjat krångla igen.. Suck. Idag efter jobber åker jag i alla fall till Clear Lake tillsammans med fyra andra svenska tjejer. Det ska bli asnajs! Vädret ska bli toppen, typ 30 grader, så det kunde inte ha blivit bättre. Idag är det även första juni, och nu kan jag alltså säga; Nästa månad kommer jag hem! Sen vill jag också tillägga att min storasyster i Kalmar tar examen idag, grattis finaste du!

RSS 2.0