Äntligen San Francisco

Allt blev ändrat igen eftersom damen på flygplatsen tydligen inte hade bokat våra biljetter till morgonen efter. Efter mycket om och men fick vi alla (Vi var 11 stycken som skulle till SF) tag på biljetter till Boston och sedan San Francisco. Efter att ha varit vaken i 21 timmar landade jag äntligen i SF och möttes av en mycket trevlig mormor. Hon berättade att barnen var väldigt exalterade att träffa mig, speciellt Colby som hade räknat ner dagarna. Trött som jag var somnade jag på direkten och när jag vaknade kunde jag höra de nyfikna barnen stå och viska utanför mitt rum. När jag väl gick upp åt vi alla frukost tillsammans innan vi gick ut en sväng i Burlingame (jättemysig stad/ort) och lekte i parken samt åt lunch. Jag känner att detta kan bli kanon!



Tur i oturen

Inställt flyg = en till natt på hotellet. Suck.. Det roliga med det hela är att mina värdföräldrar, som har varit på semester, kommer hem från Italien imorgon samma tid som jag landar, så mormor, farmor och barnen hämtar oss allihopa samtidigt!

Längtar till i morgon

New York City var fantastisk och just nu sitter jag och kollar på Manhattan borta i horisonten, ganska bra utsikt faktiskt. Imorgon är min sista dag här i New Jersey på förberedelsekursen, eller halvdag blir det för mitt plan går vid 15:45. Imorgon kväll kommer jag alltså befinna mig i Burlingame, SF, och träffa min familj! Jippi! Dagarna här har varit ganska långa men som tur är har jag träffat en svensk och en norsk tjej som jag hänger med, det tråkiga är att dom ska bo här i New York, på andra sidan landet från mig med andra ord. Men men. Nu ska jag duscha och hoppa ner i den otroligt sköna hotellsängen och slå på TVn. Hoppas inte min brasilianska roomie kommer hem allt för tidigt.. haha.

P.S What´s up with frukost här i USA? Man känner ju sig som ett fetto efter princip varje måltid. Till och med när man köper en smoothie är det massa glass och sylt i. Hmm.. Me no like.

Time Square, New York


Farväl, men inte för alltid

Jag vet att jag alltid kommer ha er men att säga hejdå gör ändå ont i mitt hjärta. 09:10 går planet och jag tror att det här kommer bli den sorligaste och roligaste dagen på länge.

Jag höll om er en stund extra

25 grader hela kvällen och bara personer jag håller varmt om hjärtat, gårdagen var med andra ord underbar. Trots kvällens trevligheter kunde jag inte hålla tårarna borta när jag sa hejdå till mina vänner. Mina fina vänner som jag inte kommer se på ett väldigt långt tag. Innan igår har jag nog inte riktigt fattat att jag ska åka. Men idag hann verkligheten ifatt mig och nu sitter jag här i ett berg av kläder och annat som ska ner i min resväska. Hur jag ska få ner ett liv i 23 kg är i och för sig ett under, men det får väl gå. Inte långt kvar nu!

.


Livet i en resväska

Tänka sig att vägar kan korsas längre fram i livet, ungefär som att jag hittade min gamla favoritkeps som pappa köpt i just San Francisco. SF på kepsen och SF som hem ett år, undrar om pappa undermedvetet alltid velat att jag skulle hamna där..? Nåväl, idag har jag i alla fall städat ur hela mitt rum (läs liv) och kläder, krimskrams samt studentpresenter ligger nu i flyttlådor för förvaring. Lillasyster Jenny ska nämligen ta över mitt rum, så som jag tog över det när Maria begav sig ut i världen. Min tid är nu, och SF-kepsen får nog följa med till andra sidan Atlanten.

Västkusten levererar

Semestern är nu avslutad och jag har hunnit med mycket vill jag säga! Halmstad en vecka, som bjöd på både regn, solsken, kortspel, yatzy, hembakad pizza, film och godis. Efter denna mysvecka med min älskade, älskade familj begav vi oss till Göteborg och en kanondag på Liseberg stod på schemat. Efter det blev det hem till faster Anette söndag till tisdag, och nu sitter jag här slutkörd men lycklig. Mindre än en vecka kvar tills jag åker till USA och det är mycket som ska hinnas göras! Sova får jag väl göra i mitt nästa liv!

Ett avslutat kapitel

Nu ska jag åka iväg för mitt absolut sista jobbpass, and it feels great! Visst kommer jag sakna mina fina icavänner, men jag vet att livet har större planer för mig. Glad tjej säger hej!

Veckorna rullar på

Idag är det exakt tre veckor tills jag åker, och en av dom veckorna ska jag spendera i Halmstad med min familj. I morgon ska jag hem till en kompis som köpt lägenhet och käka middag, onsdag ska jag ut med mina girls och äta på en italiensk restaurang och på torsdag jobbar jag min sista dag på Ica. Ganska najs faktiskt.

Förresten tappade jag bort min arm i Barca


Regn och rusk

Dagens tråkväder har gjort mig sittandes i soffan framför tvn. Har precis kollat på en film jag gillar väldigt mycket, "Just go with it", och nu blir det "Vänner" och Ben&Jerry´s. Hoppas morgondagen blir fin, jag är nämligen ledig!

En dag i kassan

"mamma kan jag få en glass?"
"Nej, du har ju fått ärtsoppa nu."

RSS 2.0